به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حسینی شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه دهمین جشنواره قلم زرین در خانه انجمن قلم ایران گفت: اینگونه مناسبت ها و ایام فرصت و مجال مغتنمی است كه فرهنگ سازی و جایگاه قلم و كتاب تجلیل و برای معرفی اهالی فرهنگ و هنر تلاش شود.
به گفته حسینی، روزهایی كه به مناسبتی نامگذاری و ثبت میشوند، نباید صرفا در تقویم بمانند و باید نهادها و مراكز مرتبط با این حوزهها بیش از پیش به وظایف خود در حمایت از حوزه 'قلم' عمل و همكاری كنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینكه ازشیوه های مختلف می توان برای انتقال افكار، پیام ها و عواطف استفاده كرد، از زبان و قلم به عنوان شیواترین روش برای انتقال این موارد یاد كرد.
حسینی خاطرنشان كرد: مطالبی كه به صورت شفاهی بیان می شوند، به مروز زمان به فراموشی سپرده شده و گاها نیز قابل برگشت نیستند.
وی همچنین با یادآوری تاكید ائمه اطهار(ع) و بزرگان برای فراگیری علم و دانش و مكتوب كردن آنها ،اظهار داشت: بزرگان از لحظه لحظه عمر خود در این مسیر استفاده كرده تا این ذخایر برای نسل های آینده نیز بماند و در همه دوران قابل دسترسی و استفاده باشند.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی تصریح كرد: قلمی كه برای رفاه، امنیت و آرامش و در مسیر ارزش ها باشد، مورد تایید خداست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی كشور در ادامه به پاسداشت روزهایی كه به نام شعر و ادب نامگذاری میشوند، تاكید كرد و یادآور شد: در شورای فرهنگ عمومی مقررشد روز تولد
'مهدی آذر یزدی' به عنوان روز نكوداشت ادبیات كودك و نوجوان نامگذاری شود و در نهایت نیز پس از تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال آینده در تقویم كشور ثبت شود.
حسینی تاكید كرد كه باید از شیوههای مختلف برای انتقال فرهنگ به مخاطب و نسلهای آینده بهره برد، ولی شیوه مكتوب ماندگارتر و حلقه واسط بین نسلهاست.
در ادامه این مراسم با حضور وزیر ارشاد و 'غلامعلی حدادعادل' نماینده مجلس شورای اسلامی از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.
آیین اختتامیه دهمین جشنواره قلم زرین به مناسبت روز قلم شامگاه چهارشنبه با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، غلامعلی حداد عادل، بهمن دری، معاون فرهنگی وزیر ارشاد، محسن پرویز، مجتبی رحماندوست و جمعی از نویسندگان درخانه انجمن قلم ایران برگزار شد.
فراهنگ**1355**1368**